Devecikonağı Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Sevginin her sorunun çözümünde temel olduğu ilkesi benimsensin. İstiyoruz ki… Okulumuz önümüzdeki 5 yıl içinde her türlü fiziki şartlarını yeterli hale getirsin.

Misyon: 1.Öğrencileri hayata hazırlamak. 2.Onlara, içinde bulundukları problemi çözme yeteneği kazandırmak. 3.Öğrencilere, düşünme yeteneği kazandırmak. 4.Öğrencilere, bilgiden çok bilgiyi öğrenme yollarını öğretmek. 5.Öğrencileri ilgi ve istekleri doğrultusunda yetiştirmek. 6.Öğrencilere muhakeme gücü kazandırmak. 7.Okulun içinde bulunduğu eğitim ve öğretim hizmetlerini yerine getirmek. 8.Eğitilen öğrenci yoluyla aileyi de eğitmek. 9.Öğrencilere ve çevreye örnek olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.15
Isınma: Kalorifer -Kömürlü
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://devecikonagioo.meb.k12.tr

Adres - Devecikonağı Mahallesi Mustafakemalpaşa/BURSA

Yerleşim Yeri - Devecikonağı Köyü, Mustafakemalpaşa/BURSA

Adres - Devecikonağı Mahallesi Mustafakemalpaşa/BURSA

Ulaşım Öğretmenler ulaşımlarını servis ile sağlamaktadırlar. Ayrıca her saat başı köyden ilçeye ve ilçeden köye otobüs bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun, Bursa´ya uzaklığı: 94 km Mustafakemalpaşa ilçesine uzaklığı:24 km´dir